FEEST GEVEN?

Feestje geven in Groningen, Villa Volonté is zeer geschikt voor het geven van feesten en andere borrels. Wij hebben diverse acties en de meest enthousiaste tappers van heel Groningen!

Waarom Villa Volonté? Wij vragen geen zaalhuur

Een besloten feest, constitutie borrel, afstudeerborrel of een andere activiteit het kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeest hebt is dit de perfecte locatie. 
Volonté zit net buiten de grachten dus na een avondje bij ons schuif je zo de stad in voor een na hap of een after-party. 

emmaaa.jpg 

In goed overleg kunnen we Villa Volonté zo inrichten dat het precies aansluit bij je wensen.

Zo hebben wij een podium, een beamer en een geweldige muziek installatie. Ook kun je gebruik maken van de zithoek of ons mooie terras. Er is altijd iemand aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.

Alles is mogelijk, dus neem snel contact met onze secretaris Yael Bartels via villavolonte@gmail.com

Of het nu gaat om een afstudeerborrel of een verjaardag wij zijn er een kei in om een schitterrend feestje te bouwen. Er kunnen 180 mensen in de Villa en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis! Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen

±