VOLONTÉ

Studentenstad Groningen is uniek, want Groningen was namelijk de eerste studentenstad in Nederland die sinds 1983 beschikt over haar eigen Medische Faculteitskroeg: Villa Volonté, sinds 2003 gevestigd aan het Schuitendiep 86. Ze beschikt over haar eigen tappersvereniging en wordt geheel gerund door en voor studenten van de Medische Faculteit.

En wat is er nou fijner dan na een dag hard studeren de CMB of UB uitrollen richting een lekker koud biertje?! Of ’s avonds lekker na te praten over de avond tevoren? Of gewoon even lekker bijkletsen met je vrienden, tutorgroep of commissie. Onze tappers staan drie dagen per week klaar om jullie te voorzien van heerlijke biertjes of anders lekkers.

Gedurende het studiejaar organiseren wij allerlei activiteiten. Denk hierbij aan themafeesten, borrels, een pubquiz en een bier-pong-wedstrijd.Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om zelf een feest of borrel te geven in Volonté. Er is veel mogelijk en de gezellige sfeer biedt de garantie voor een geslaagde avond!Al enthousiast geworden? Check onze agenda voor aankomende activiteiten of kom snel langs op een reguliere avond om gezellig een biertje te drinken!

Stichting Sociëteit Volonté telt momenteel 72 tappers, allemaal afkomstig van de studies Geneeskunde, Bewegingswetenschappen, Tandheelkunde, Mondzorgkunde en Farmacie. Dit tapteam helpt je er graag bij om een topavond neer te zetten. 

We hopen je snel te kunnen verwelkomen!
Liefs Bestuur 2018-2019

Namens alle tappers: Abby, Adnan, Akkad, Amy, Anne, Ashray, Astrid, Bart, Bas, Baue, Bram, Britt, Bruno, Cees, Charlotte, Christopher, David, Diede, Elfi, Emma, Esther, Eva, Friso, Gerbrand,      Gertjan, Hannah, Heda, Hessel, Hidde, Ilke, Jacco, Jet, Josephine, Koos, Lara, Lars,  Lawrence, Lisa, Lisa Froukje, Lotte, Malissa, Mara, Marjolein, Mathijs, Maud, Max, Merle, Milou,  Nadine, Otmar, Pien, Reini, Robin, Roel, Romee, Romee, Roos, Sass, Silke, Siroub, Stijn,  Sven,  Thom, Thomas, Tim,  Urwin,  Vera,  Vincent, Wietse, Willemijn, Wolfke en Yael

±